Tervetuloa Neiloksen kyydissä vastarannalle

Ohoi, mukava nähdä sinut täällä! Jos ei olla ennen tavattu, esittäydytään. Alla tiivistetysti juttua Neiloksesta ja ainutlaatuisesta automaattilossistamme.

Neilos on kotimainen palveluyritys, jonka automaattilossi vie vaivattomasti vastarannalle! Itsepalveluna toimiva lossi on ainutlaatuinen innovaatio ja palvelukonsepti, joka palvelee niin saariasujia, kuntia kuin julkisorganisaatioita, kun edessä on vesistö ylitettävänä.

Kaikki lähti Saarijärveltä

Vaikka kotisivumme on vasta avattu, on tuotekehitystä ja testausta automaattilossin parissa tehty jo yli 10 vuotta. Ensimmäinen virallinen itsepalvelulossi on vienyt saariasujia mantereelta saareen ja takaisin jo vuodesta 2016 Neiloksen kotikunnassa Saarijärvellä. Konsepti on siis hiottu, testattu ja toimivaksi todettu - ja uusia Neilos-losseja tulee pian eri puolille Suomea!

Lisää tulossa kesällä 2023

Tulemme päivittämään kotisivujamme ahkerasti tulevan kesän 2023 aikana, joten vierailehan luonamme pian uudestaan! Kutsumme sinut mukaan uudelle pilottipaikallemme testaamaan uutta jalankulkijoiden automaattilossia, tuotamme lisää lossin käytöstä kertovia videoita ja kerromme käyttäjien kokemuksia. 


Klikkaa kyytiin Facebookissa

Löydät Neiloksen myös Facebookista, jossa vastaamme mielellään myös automaattilossia koskeviin kysymyksiin. Tule siis mukaan täällä.

Heading

Heading

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.