Vastaranta ei ole koskaan ollut lähempänä

Neiloksen automaattilossi on uuden ajan liikkumisen vapautta  

Tervetuloa Neiloksen maailmaan, jossa vesistöjen ylittäminen on helppoa ja vaivatonta! Tarjoamme vuokralle eri kokoluokan automaattilossit, jotka soveltuvat niin jalankulkijoille ja pyöräliikenteelle, henkilöautoliikenteelle kuin raskaamman ajoneuvokaluston siirtämiseen saareen tai vastarannalle. Tutustu hiottuun palvelukonseptiin ja lossivalikoimaan. Autamme löytämään kuhunkin tarpeeseen parhaiten lipuvan ratkaisun. Nyt sinä olet lossari!

Vuokraus kokonaispalveluna

Neiloksen automaattilossin hankinta on helppoa ja riskitöntä: Lossit vuokrataan kokonaispalveluna, johon kuuluu koko ketju hankinnasta toimitukseen, huoltoon, ylläpitoon ja 24/7 asiakaspalveluun. Vuokra-aika on tyypillisesti 3–10 vuotta.

Lossityypit 

Neiloksen itsepalvelulosseja on useisiin eri käyttötarpeisiin: jalankulkijoille ja pyöräilijoille sopiva kevyen liikenteen automaattilossi, henkilöautoille tarkoitettu automaattilossi ja raskaan ajoneuvokaluston automaattilossi. Kaikki lossit kulkevat nappia painamalla tai kauko-ohjaimella, jolloin sinun ei tarvitse nousta edes ajoneuvosta. Tilaa tarkempi lossiesite sähköpostitse!

Ajoneuvolossit tiekunnalle tai saariyhteisölle

Automaattilossi vie perille omaan saareen vuorokaudenajasta riippumatta ja kulkee myös kevyen jään aikaan. Lossi nostaa saarikohteiden arvoa ja on hankintana huoleton. Vuokralossiin on mahdollista saada valtion avustusta, jos kohteessa on vakituista asutusta ja järjestäytynyt tiekunta. Neilos kertoo lisää ja auttaa mielellään koko prosessissa jo alkuvaiheesta lähtien.

Kevyen henkilölikenteen lossit kunnalle tai julkisorganisaatiolle

Jalankulku- ja polkupyöräliikenteelle suunniteltu automaattilossi edustaa uuden ajan liikkumista: se tarjoaa kunnalle uusia mahdollisuuksia palvella kuntalaisia ja matkailijoita esimerkiksi ulkoilureiteillä tai kohteissa, joissa matkailijoille voidaan tarjota vesiyhteys kunnan palveluiden pariin. Samalla se yhdistää kuntapäättäjiä, yrittäjiä ja matkailualan toimijoita – ja lisää kunnan vetovoimaa! Itsepalvelulossi voidaan tuoda kohteisiin, joissa mantereiden välinen vesimatka on enintään muutama sata metriä.

Hankinta

Automaattilossin käyttöönotto alkaa yhteydenotosta: Soita tai lähetä viestiä, niin käydään yhdessä läpi kohteenne, tarpeenne ja mahdollisuutenne. Autamme valitsemaan lossityypin ja kartoittamaan rahoitusratkaisut. Toimitusaika itsepalvelulossille on noin 6 kk; Aluehallintovirasto AVI:n vesi-/vaijeriluvan käsittelyaika on tällä hetkellä noin 9 kk, mikä on hyvä huomioida kokonaistoimitusajan arvioinnissa.

Avointa ja vastuullista palvelua

Neiloksen toimintaa ohjaavat vakaat arvot: navigoimme avoimuuden ja vastuullisuuden periaatteilla. Mitään ei jätetä pinnan alle, vaan toimintatavat, hinnoittelu, palvelutuotanto, kumppaniverkostot ja prosessit ovat kaikki avoimesti saatavilla.

Vahva kumppaniverkosto takaa toimivuuden 

Vaikka Neilos on syntynyt yhden miehen ideasta, palvelukonsepti ei olisi mahdollinen yksin. Neilos tekee yhteistyötä lukuisten kotimaisten yritysten kanssa, ja pääkumppanimme löydät Yhteystiedot-sivulta.